خانه / فنی و مهندسی / بررسی وضعیت بازار سبزیجات خشك (داخلی و خارجی) دسته فنی و مهندسی

بررسی وضعیت بازار سبزیجات خشك (داخلی و خارجی) دسته فنی و مهندسی

بررسی بازار سبزیجات خشك

دسته بندی: فنی و مهندسی

فرمت فایل: docx

تعداد صفحات: 78

حجم فایل: 55 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل:

بررسی وضعیت بازار سبزیجات خشك (داخلی و خارجی)

با توجه به اینكه در ایران انوع آب و هوا وجود دارد و شرایط و اقلیم نیز متنوع می باشد در نتیجه تنوع سبزیجات آن بسیار می باشد و همچنین سبزیجات ایران بواسطه ی نحوه ی عملیات كاشت و داشت و برداشت و وجود خاك بسیار غنی و حاصل خیز در جهان مطلوبیت زیادی دارا می باشد.

در همین راستاها بایستی در سدد صدور این محصولات به خارج از كشور به بهترین نحو ممكن كوشید و لذا نگهداری و عرضه ی داخلی آن نیز یكی دیگر از هدفهای این رشته می باشد و برای محقق كردن این ارزشها ابتدا باید روشی یافت كه توانایی نگهداری بهینه در زمان طولانی بصورت مطلوب و تازه را داشته باشد. لذا خشك كردن سبزیجات راهی است مناسب برای این امر.

طی برقراری ارتباط با تعدادی از صنایع مرتبط و مذاكرات انجام شده ضرورت بررسی بازار جهت انجام سرمایه گذاری های تولیدی در ایران ضروری می باشد، لذا با توجه به كاربردی بودن طرح نسبت به بررسی بازارهای داخلی و خارجی و ارائه ی راهكارهای ورود به این بازارها لازم می باشد.

فرضیه ی تحقیق:

1. صادركنندگان و تولید گران سبزیجات خشك از دانش و فنون بازاریابی آگاهی لازم را دارند.

2. سبزیجات خشك از كیفیت مناسب برای صادارات برخوردار می باشند.

3. روشهای نوین تولید سبزیجات خشك از سوی تولیدكنندگان مورد استفاده قرار می گیرد.

مطلب مفید دیگر:  گزارش کاراموزی كارخانه مینوی خرمدره دسته فنی و مهندسی

روش تحقیق:

با توجه به وجود انواع روشهای تحقیق در این پژوهش تركیبی از روش كتابخانه ای و میدانی مورد استفاده قرار گرفته است به این نحو كه پیشینه تحقیق ابتدا بر حسب مطالعات اسنادی جمع آوری شده و سپس از طریق مصاحبه با افراد مرتبط با این رشته می باشد.

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مطالب تصادفی


همچنین ببینید

آسیب شناسی در مورد مطالعه تحصیلی دسته روانشناسی و علوم تربیتی

آسیب شناسی در مورد مطالعه تحصیلی دسته بندی: روانشناسی و علوم تربیتی فرمت فایل: doc …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *