خانه / صنایع غذایی / دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی دسته صنایع غذایی

دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی دسته صنایع غذایی

خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد) اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی

دسته بندی: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 49

حجم فایل: 28 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل:

خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما. استفاده از گوشت های نمک سود …

مطلب مفید دیگر:  پروژه کارآفرینی پرورش قارچ دسته صنایع غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مطالب تصادفی


همچنین ببینید

آسیب شناسی در مورد مطالعه تحصیلی دسته روانشناسی و علوم تربیتی

آسیب شناسی در مورد مطالعه تحصیلی دسته بندی: روانشناسی و علوم تربیتی فرمت فایل: doc …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *